U16 Landelijk

BT Holstra Wevelgem-Moorsele J16 A vs BBC Poperinge J16 A: 71-66

By 2 februari 2019 februari 5th, 2019 No Comments

Nog steeds zonder Jari, met een zieke Simon op de bank en met Jason en Neal ook niet helemaal fit werd de uitwedstrijd tegen de enige provinciegenoot geen makkelijke opdracht. In de heenmatch kreeg de ploeg bovendien een ferme dreun om de oren.
Dit belette echter niet dat de bezoekers de beste start namen, ook al omdat de thuisploeg onder de korf heel wat open kansen verkwanselde. In de tweede periode nam Wevelgem dan toch lichtjes de bovenhand. Rust 35 – 32. In het derde quarter kwam de thuismotor pas goed op gang en vond Poperinge nog moeilijk de weg naar de korf. Even leekĀ  het team van coach Degros toch op een zware nederlaag af te stevenen, (64 – 44) maar in het matcheinde verbluften de bezoekers. Enkele steals werden mooi afgewerkt en met vier driepunters in de slotfase spijkerde Poperinge een heel mooi resultaat op het scorebord.
Q1 13/16, Q2 22/16, Q3 21/8, Q4 15/26